Lad os hjælpe jer med at styrke beslutningskraft 

med viden og analyse


Og jeres gennemslagskraft med effektive formidlingsydelser

Vi tilbyder


Markeds- og målgruppeanalyser

Analyse er en vigtig ingrediens i mange udfordrende strategiske beslutninger. 

Digital TECHstur laver skræddersyede og skalerbare analyser for organisationer og virksomheder. 

Vi hjælper med konkret anvendelige analyser, der har fokus på  forretningsudvikling, organisations- og markedsforståelse samt analyse af målgrupper. Vi hjælper desuden med imageanalyse og kendskabsanalyse, der har til formål at forstå virksomhedens markedsposition set i et omverdensperspektiv

Kommunikations- og markedsføringsstrategi

At kunne kommunikere, formidle og markedsføre sig godt kræver altid en grundig forståelse af virksomhedens vision, value propositions og mulige brandposition. Det er vigtigt for at kunne skabe synlighed, men også for at kunne skabe en sammenhængende fortælling, der binder mission, virksomhedskultur og konkrete markedsføringsaktiviteter og kommunikationshandlinger sammen.

Digital TECHstur tilbyder strategisk procesarbejde og produktion af eksekverbare handleplaner

Kommunikationsprodukter

Digital TECHstur hjælper med at producere modtagerorienteret indhold. Det er tekstproduktion i form af journalistiske artikler, caseartikler, guides og relevant rapportformidling. 

Visuelt er vi stærke på videoproduktion og  kommunikationsprodukter, der især kan bruges på sociale medieplatforme i form af explainer-videoer og infographics.

Relationsformidling og Forretningsnetværk

Det er helt naturligt for Digital TECHstur at skabe værdi ved at hjælpe virksomheder med at blive bragt sammen med de rette interessenter eller at inspirere med ny viden. 

Vi ser det som en helt naturlig måde at arbejde dialog- og relationsorienteret med vores kunder.  Vi hjælper også disse relationer på vej gennem workshops og netværksarrangementer.